Γεράσιμος Βαρνιώτης
Κοντά σας από το 1972

Η αποστόλη των προϊόντων γίνεται με courier. Τα προϊόντα παραδίδονται στον τόπο της επιλογής σας.  Το κόστος της αποστολής είναι 3€. Στην περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή με αντικαταβολή το κόστος της είναι 2€ που προστίθενται στο κόστος της αποστολής. Έτσι για μια αποστολή προϊόντος στην έδρα σας και πληρωμή με αντικαταβολή θα επιβαρυνθείτε συνολικά με 3+2=5€.
Σημειώνουμε ότι τα παραπάνω αφορούν τα αλυσοπρίονα, τις αλυσίδες τα εργαλεία χειρός (ψαλίδια και πριόνια χειρός), τα υποδήματα, τις μάσκες και τα φίλτρα τους και τα διάφορα άλλα αντικείμενα περιορισμένου όγκου.

Δεν αφορούν τα ποδήλατα.
Tα ποδήλατα αποστέλλονται  με μεταφορική εταιρία στα κατά τόπους πρακτορεία. Στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας είναι δυνατή και η παράδοση του ποδηλάτου στην πόρτα σας. Οι χρεώσεις των μεταφορικών είναι από 10-20 ευρώ. Για την εξυπηρέτηση σας, βγάζουμε το ποδήλατο από την συσκευασία του, το συναρμολογούμε όσο είναι δύνατον και το ξαναβάζουμε στην συσκευασία του. Ωστόσο δεν είναι δυνατή η πλήρης συναρμολόγηση εξαιτίας του περιορισμένου χώρου της συσκευασίας. Επομένως θα πρέπει όταν το παραλάβετε να κάνετε και εσείς κάποιες μικρές εργασίες συναρμολόγησης (να βιδώσετε το τιμόνι, τη μπροστινή ρόδα και τα πεταλ). Σε αυτές μπορούμε να σας βοηθήσουμε είτε στέλνωντας σας βίντεο με οδηγίες είτε τηλεφωνικά.