Γεράσιμος Βαρνιώτης
Κοντά σας από το 1972

                                              Σειρά Φίλτρων CLIMAX 755  

 

 

Filter_Climax755_A1 Filter_Climax755_ABEK

 

       Tα φίλτρα της σειράς 755 είναι κατάλληλα για τις μάσκες 755 και 732 της Climax.   

    

755A1


Το φίλτρο της Climax 755-A1 έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε ατμόσφαιρες με συγκέντρωση οξυγόνου παραπάνω από 17% που είναι μολυσμένες με συγκεκριμένους τύπους οργανικών αερίων και ατμών (όπως χρώματα και διαλύτες) με σημείο βρασμού ανώτερο από 65oC, σας παρέχει αποτελεσματική και μακροχρόνια προστασία. Καθώς το φίλτρο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση σας, σας παρέχει εύκολη και άνετη αναπνοή ελαχιστοποιόντας την αντίσταση στην ροή του αέρα που προκαλείται από την απώλεια πίεσης διαμέσου του φίλτρου και επιτρέποντας την εισροή μεγαλύτερου όγκου αέρα κατά την εισπνοή . Αυτό, σας επιτρέπει να εκτελείται την δραστηριότητα σας έχοντας πλήρες εύρος κίνησης και βέλτιστη προστασία κάθε στιγμή.

 

                                                                                  
Τιμή μονάδας
5.00 €
Ποσότητα
 

 

755Κ1

 

Το φίλτρο της Climax 755-Κ1 έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μέγιστη αναπνευστική προστασία από την αμμωνία και τα παράγωγα της. Καθώς το φίλτρο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση σας, σας παρέχει εύκολη και άνετη αναπνοή ελαχιστοποιόντας την αντίσταση στην ροή του αέρα που προκαλείται από την απώλεια πίεσης διαμέσου του φίλτρου και επιτρέποντας την εισροή μεγαλύτερου όγκου αέρα κατά την εισπνοή .

 

 

                                                                                 
Τιμή μονάδας
6.50 €
Ποσότητα

 

 

755P3

Το φίλτρο της Climax 755-P3 έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μέγιστη αναπνευστική προστασία από αερολύματα (aerosol) και λεπτόκοκκη σκόνη.
Καθώς το φίλτρο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση σας, σας παρέχει εύκολη και άνετη αναπνοή ελαχιστοποιόντας την αντίσταση στην ροή του αέρα που προκαλείται από την απώλεια πίεσης διαμέσου του φίλτρου και επιτρέποντας την εισροή μεγαλύτερου όγκου αέρα κατά την εισπνοή
.

 

                                                                                     
Τιμή μονάδας
7.80 €
Ποσότητα
 

 

755B1E1

Το φίλτρο της Climax 755-B1E1 έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μέγιστη αναπνευστική προστασία από συγκεκριμένες επικινδύνες ουσίες που ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Όξινα αέρια
 • Αλογόνα
 • Διοξείδιο του θείου

Καθώς το φίλτρο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση σας, σας παρέχει εύκολη και άνετη αναπνοή ελαχιστοποιόντας την αντίσταση στην ροή του αέρα που προκαλείται από την απώλεια πίεσης διαμέσου του φίλτρου και επιτρέποντας την εισροή μεγαλύτερου όγκου αέρα κατά την εισπνοή .

 

                                                                                
Τιμή μονάδας
6.50 €
Ποσότητα

 

755A1B1E1K1

 

Το φίλτρο της Climax 755-A1B1E1K1 έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μέγιστη αναπνευστική προστασία από ένα μεγάλο φάσμα επικίνδυνων αερίων και ατμών όπως είναι:

 

 • Οι οργανικοί ατμοί
 • Οι διαλύτες
 • Τα χρώματα
 • Οι ανόργανοι ατμοί
 • Το χλώριο
 • Τα αλογόνα
 • Τα όξινα αέρια
 • Το διοξείδιο του θείου
 • Η αμμωνία και τα παράγωγα της

 

σε ατμόσφαιρες με συγκέντρωση οξυγόνου μεγαλύτερη του 17%. Καθώς το φίλτρο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση σας, σας παρέχει εύκολη και άνετη αναπνοή ελαχιστοποιόντας την αντίσταση στην ροή του αέρα που προκαλείται από την απώλεια πίεσης διαμέσου του φίλτρου και επιτρέποντας την εισροή μεγαλύτερου όγκου αέρα κατά την εισπνοή.

   

 

                                                                      
Τιμή μονάδας
7.00 €
Ποσότητα