Γεράσιμος Βαρνιώτης
Κοντά σας από το 1972

                                                                                                            CLIMAX 732  

climax732 

Τιμή:  52€
(χωρίς φίλτρα)

 

 

Τιμή:  56€ 
(με 2 φίλτρα Α1)

 

 

 

 

  

     Η μάσκα 732 δημιουργεί έναν απόλυτα υδατοστεγή και αεροστεγή χώρο γύρω από το πρόσωπο σας, που σας προστατεύει εντελώς από τους μολυσματικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η μάσκα είναι συμβατή με τα φίλτρα αερίων, σκόνης και τα σύνθετα φίλτρα των σειρών 755 και 756. Διατίθεται είτε στην τιμή των 52€ χωρίς φίλτρα για να την συνδιάσετε με όποιο ζεύγος ειδικών φίλτρων επιθυμείτε είτε στην τιμή των 56€ με δυο φίλτρα Α1.
Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να την χρησιμοποιήσετε για ράντισμα με φυτοφάρμακα σας συνιστούμε τα φίλτρα A1P3.

    

Χαρακτηριστικά

  • Το σώμα της μάσκας είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ σιλικόνης. Η μάσκα, προσαρμόζεται στο πρόσωπο με μια μεμβράνη από το ίδιο υλικό. Πέντε σημεία προσάρμογής κρατούν την μάσκα σταθερή στο πρόσωπο.
  • Το εσωτερικό της μάσκας είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό καουτσούκ στο οποίο προσαρμόζονται δυο βαλβίδες εισπνοής. Το εσωτερικό της μάσκας συνδέεται στο σημείο της βαλβίδας εκπνοής, σχηματίζοντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο με την υπόλοιπη μάσκα.
  • Η διάφανη προσωπίδα της μάσκας, φτιαγμένη από πολυκαρβονικό υλικό φέρει οργανική επίστρωση για προστασία από γρατσουνιές. Η προσωπίδα περιβάλλεται από ένα στεφάνι που εξασφαλίζει την αεροστεγή ένωση της προσωπίδας της μάσκας με το σώμα της μάσκας.
  • Η μάσκα φέρει δυο συνδέσμους φίλτρων κατασκευασμένους από μαύρο, υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο. Οι σύνδεσμοι περιλαμβάνουν μια βαλβίδα εισπνοής και μια αεροστεγή τσιμούχα.
  • Στερεώνεται στο πρόσωπο με πέντε σημεία στήριξης, ενώ λουρί από πυρίμαχο PVC επιτρέπει την ανάρτηση της μάσκας στον λαιμό όταν δεν χρησιμοποιείται
  • Σας προσφέρεται με τσαντά μεταφοράς και πληροφοριακό φυλλάδιο. 

Φίλτρα

 Η μάσκα είναι ιδανική για την εργασία σε περιβάλλον που η συγκέντρωση του οξυγόνου στον αέρα είναι μεγαλύτερη από 19% και δέχεται ανταλλακτικά φίλτρα αεριών, σκόνης και συνδιασμένου τύπου των σειρών 755 και 756.