Γεράσιμος Βαρνιώτης
Κοντά σας από το 1972

                                                                                                            CLIMAX 731 

climax732 

Τιμή:  55€

 

Τιμή μονάδας
55.00 €
Ποσότητα

 

 

  

     Η μάσκα 731 δημιουργεί έναν απόλυτα υδατοστεγή και αεροστεγή χώρο γύρω από το πρόσωπο σας, που σας προστατεύει εντελώς από τους μολυσματικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η μάσκα είναι συμβατή με τα φίλτρα αερίων, σκόνης και τα σύνθετα φίλτρα της σειράς 725 που συμμορφώνονται με τον κανονισμό 148/1 την Ε.Ε.   

    

Χαρακτηριστικά

  • Το σώμα της μάσκας είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ σιλικόνης. Η μάσκα, προσαρμόζεται στο πρόσωπο με μια μεμβράνη από το ίδιο υλικό. Πέντε σημεία προσάρμογής κρατούν την μάσκα σταθερή στο πρόσωπο.
  • Το εσωτερικό της μάσκας είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό καουτσούκ. Το εσωτερικό της μάσκας συνδέεται στο σημείο της βαλβίδας εκπνοής, σχηματίζοντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο με την υπόλοιπη μάσκα.
  • Η διάφανη προσωπίδα της μάσκας, φτιαγμένη από πολυκαρβονικό υλικό φέρει οργανική επίστρωση για προστασία από γρατσουνιές. Η προσωπίδα περιβάλλεται από ένα στεφάνι που εξασφαλίζει την αεροστεγή ένωση της προσωπίδας της μάσκας με το σώμα της μάσκας.
  • Η μάσκα φέρει ένα συνδέσμο φίλτρου με πάσο που συμμορφώνεται με τον κανονισμό UN EN 148/1:1999. Ο σύνδεσμος περιλαμβάνει μια βαλβίδα εισπνοής, μια αεροστεγή φλάντζα και μια βαλβίδα εξαγωγής που προστατεύται από ένα χρωματιστό καπάκι με πέντε τριγωνικούς εξαεριστήρες.
  • Στερεώνεται στο πρόσωπο με πέντε σημεία στήριξης, ενώ λουρί από πυρίμαχο PVC επιτρέπει την ανάρτηση της μάσκας στον λαιμό όταν δεν χρησιμοποιείται
  • Σας προσφέρεται με τσαντά μεταφοράς και πληροφοριακό φυλλάδιο. 

Φίλτρα

Η μάσκα είναι ιδανική για την εργασία σε περιβάλλον που η συγκέντρωση του οξυγόνου στον αέρα είναι μεγαλύτερη από 19,5%. Η μάσκα δέχεται ανταλλακτικά φίλτρα αεριών, σκόνης και συνδιασμένου τύπου που φέρει συνδετήριο πάσο που συμμορφώνεται με τον κανονισμό EN 148/1.